Begreppet tid, alltså...

Jag fattar inte. Vart tar all tiden vägen? Nu är det snart åtta månader sedan jag kom hem ifrån USA... Hujedamej, vad är det egentligen som hänt sedan dess? Ibland får jag nästan panik över att tiden bara runnit ifrån mig. Det är lite som att den har stått still under mina fötter, eller i alla fall runnit ljudlöst förbi under broarna... Vad har jag egentligen pysslat med? Men, som alltid, blir jag lugn när jag väl tänker över månaderna som gått, och inser att det faktiskt hänt lite spännande ändå.

Men jag är SÅ pepp på att börja på något riktigt nu! Kosta Outlet och VXU är helt Ok, men jag är trött på att ständigt känna mig splittrad (lite jobb där, lite där, lite skola där, lite fest där...) Jag längtar helt enkelt efter att ha en huvudaktivitet att ägna mig åt! Därför är jag oerhört lycklig att det nu står klappat och klart att jag drar till Grekland i juli! Efaristo, det behöver jag. För er som inte vet ska jag alltså volontära på någon slags kolloverksamhet. Känner du dig sugen själv att kanske någon gång åka som volontär, kan jag tipsa om IAL (Internationella Arbetslag), vilket är den organisation jag kommer att åka med. Hittills har jag inte en pinal att klaga på, och det bästa är att det är så billigt! Eftersom IAL är en ideell förening, betalar man endast 850,- i lägeravgift samt 150,- i medlemsavgift. (Utöver det betalar du och arrangerar du givetvis resan till och från lägret.) Alla andra alternativ jag har tittat på har kostat skjortan. Dessutom verkar alla väldigt seriösa, öppna, generösa och trevliga! Jag var på infomöte i Malmö igår, och det känns skönt att ha lite mer kött på benen och veta vad som gäller innan avrresa.

Utöver juliäventyret är det ganska lugnt i tillvaron. Strax efter midsommar får jag reda på om jag kommer in på Västerberg eller inte... Jag är SÅ nervös! Jag vill SÅ gärna gå på skolan... Men, men. Det är (förhoppningsvis) inte the end of the world om jag inte kommer in.

Idag ska jag ta tag i mitt liv lite lätt. Ska nog börja med att ta en snabb dusch och sedan gå en promenix. Därefter MÅSTE jag påbörja skrivandet av min artikel... Hmmm, kanske åker in till Växjö och sätter mig på Bibblan där... Brukar få bättre arbetsro där.


Jag lyssnar just nu på: "Summer Serenade" med David Arkenstone 

RSS 2.0