Här kommer alla känslorna på en och samma gång...

...tyckte jag var en passande rubrik eftersom detta nog blir mitt sista blogginlägg från Per Gessles Halmstad. Jag har nämligen bara en vecka kvar efter denna! Det är verkligen inte klokt hur tiden har ruuusat fram. Fast det känns ändå bra, för praktiken har varit otroligt givande och jag har lärt mig så mycket (över förväntan) av att vara ute i verkligheten och leda grupper! Och det ska bli fantastiskt kul att träffa mina klasskompisar igen, jag har verkligen saknat dem... Livet blir så mycket bättre, rikare, enklare om man har människor omkring sig hela tiden. Det är nog det ända jag saknat här på västkusten...

Och! Och! Och! Efter en vecka i Storvik med de underbara vännerna är det ju dags att dra över Atlanten ännu en gång för sju veckor i Amerika! Ska bli väldigt spännande, dels såklart att göra själva praktiken där - men också att vara ihop med Chuck och de "små" (fast de växer så det knakar) pojkarna så pass länge. Hoppas bara att jag blir insläppt i landet (förra gången bråkade de ju lite med mig och tyckte att jag kom för ofta) - men väljer jag mina ord rätt och fyrar av mitt hjärtligaste leende ska det nog gå vägen.

Nu ska jag skriva en lista på sju saker som varit bra med tiden i Halmstad:

1. Utvecklande samverkan med min handledare Malin
2. Alla fantastiska elever, och mina många obetalt fina minnen med dem
3. Att kunna promenera till stranden ofta
4. Att jag har haft bra självdisciplin och kommit igång med B-uppsatsen, samt gjort massor av spännande auskultation!
5. Att jag åkte till Göteborg och träffade nära och kära
6. Att jag kunnat bli lite arg på saker (det är skönt att vara arg ibland)
7. Att jag började dansa Lindy Hop - världens roligaste!

Jaha. Chuck ringde när jag var mitt uppe i skrivandet av listan, och vi pratade ett bra tag så klockan har hunnit spränga iväg... Ska sova lite nu så jag är pigg å alert inför morgondagen då min lärare Mats kommer och hälsar på! Go' natt folks!


Jag lyssnar just nu på: "Sommar och Vinter" med TRG

RSS 2.0