Västkusten är bästkusten!

Jaha, och så susade sommaren 2010 förbi som jag vet inte vad! Jag är inne på mitt andra och sista år av Dramapedagogprogrammet. Igår kickades första praktikperioden igång, för min del på ett gymnasium i otrooooligt fina Halmstad! Jag lever livet på en pinne här. Eleverna och min handledare känns det jättebra med, och jag har ett fint och fräscht rum att bo i (15 min från skolan, 15 till centrum och 15 till stranden - kan det vara bättre!) och solen skiner!

Imorgon ska jag cykla till Halmstads bibliotek och ha en "checka av att-göra-listan"-stund. Jag älskar sånt! Att ha koll på läget liksom. Och på måndag vankas t.o.m. en lyxig fritidsaktivitet, jag ska nämligen gå en kurs i Lindyhop (typ jitterbug).

Ska alltså inte klaga... Saknar bara mitt hjärtas triss i knektar, Chuck, Will och Ben. Blev ju väldans van vid att bo där efter cirka sju veckor spenderade i Preston i somras... MEN! Nästa praktikperiod ska ju göras där, i Connecticut, så hoppet är uppe och nedräkningen kan börja! (Samtidigt som jag lever och njuter av NU:et, på alla sätt och vis.)

Nu har klockan redan sprungit iväg till 23. Ska nog ta och få ordentligt med sömn inatt. Det är alltid bra. Hoppas på att jag inte får några mardrömmar, eftersom jag hade ett litet "Män som hatar kvinnor"-filmmaraton efter praktiken. Fast, äsch, det fick ju ett lyckligt slut trots allt så hemka drömmar kommer jag nog få slippa.

Kul att skriva igen! Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera bloggen...


Jag lyssnar just nu på: "Sommaren du fick" med Helen S (min hjältinna!)

RSS 2.0