Sjunger på (typ) sista versen

Separationsprocessen med Dramapedagogerna har påbörjats. Och det är riktigt jobbigt! Jag trivs SÅ himla bra här, och det är förstås svårt när man strax ska lämna tryggheten och vardagen för nya svajiga äventyr. Men all good things come to an end och slutet behöver inte innebära att efterföljande inte blir bra... Och himmel o pannkaka, jag har ju ändå ett helt år kvar. Det är just det att höstterminen i princip enbart är praktik för oss... 14 veckor ifrån Storvik... Men det kommer att bli roligt, spännande, lustfyllt, inspirerande och bra att ha praktik! Gäller bara att tro.

Idag är det onsdag och långhelgen har redan börjat. Jag har en SJ-biljett till Småland vid 17-snåret. Ska bli mäkta skönt att komma hem/"hem"! Jag saknar de där hemma såklart, vi har inte träffats mycket det här året och det blir inte jättemycket (fast en hel del ändå) i sommar.

Igår och i måndags hade vi förkurs, alltså ett "prova på"-dramapass för de som söker till utbildningen för nästa år. Det var himla skoj måste jag säga att leda den! Man har ju liksom själv varit i deras situation... Som att sluta cirkeln typ.

Räknar också dagarna tills jag får träffa min man igen... Det ska bli så himla fantastiskt att spendera rejält med tid ihop i sommar, jag längtar efter honom hela hela tiden...

Jag är uppe vid skapliga 09.00 fast jag fick sova hur länge jag ville OCH satt uppe till 02.00 igår (och firade klassens två födelsedagspojkar med tårta, lekar, sånger, tipsrunda). Måste betyda att jag börjar bli äldre... Visst händer det att jag sover riktigt länge, men inte alls så länge som jag har kunnat. Måste nog säga att jag tycker om förändringen - man får ju mycket mer ut av dagen om man kickar igång den tidigare!

Nu är det dags att morgonbestyra och sedan packa inför hemresan... Planerar att ta hem onödiga saker som jag ändå inte behöver... Ha en skitfin Kristi Himmelsfärd!!


Just nu lyssnar jag på: "Don't stop me now" med Queen


Vintern rasat...

ÄNTLIGEN är det helg. [Paw-rihk-tit] Tiden sedan återkomsten från påsklovet har varit totalt upptagen och fullbokad. Förrförra helgen hade jag besök från Småland, sedan hade vi Clown och Drama på Gymnasiet i skolan, och en halvtimme efter att lektionerna slutat bilade vi ner till Söderköping där det vankades Forumteaterfestival! Mycket lärorikt, spännande och inspirerande. Men mastigt värre. Vi kom hem ganska sent på söndagskvällen, och på måndagen påbörjade vi denna veckas tema: mask! Otroligt skönt att få arbeta med händerna!

Vännerna i Söderköping Värsta bigga Dalahästen utanför Avesta Jag i min egentillverkade mask!

En trevlig Valborg hade vi också här uppe. Först lite förfest hos Sara som bor i downtown Storvik och sedan manskör och majbrasa (som de här uppe kallas "kase") med alla Gästrikingar. De hade värsta fyverkerierna också! Bästa jag har sett faktiskt. Nästan lite för mycket. Nästan så man börjar tänka "hur mycket kostar inte det här..?" haha

Men idag är det alltså lördag och jag har inga planer alls för dagen! SÅ HIMLA SKÖNT! Kommer nog bara att titta på film och äta gott och mycket. Perfecto!


Just nu lyssnar jag på: "Underbart är kort" med TRG/Povel Ramel

RSS 2.0