När inboxen är tom och Facebook avklarat...

...kan jag väl skriva ett litet blogginlägg. Det är säkert ingen som läser numer ändå, men reflektion kan vara bra för egen del också. Vad har hänt den senaste tiden? Jag har jobbat lite, pluggat lite och gjort andra saker... Hmm. Även om det finns något jag verkligen skulle vilja skriva om, är det bäst att jag låter bli - av olika anledningar...

Våren har i alla fall bestämt sig för att göra återkommande, mycket uppskattade guest appearances då och då. Me like! Äntligen, äntligen, äntligen är det vår!

Och så har jag skickat in ansökningspapper till ett par folkhögskolor. Fast just nu har framtidsgungan svängt igen... Har börjat fundera på om jag inte skulle utbilda mig till förskolelärare. Jag vet inte riktigt varför, men det känns rätt på något sätt. Den utbildningen finns på ett antal olika platser i landet (och går även att plugga utomlands om det skulle bli på det viset - you never know) men såklart lockar Stockholm, Göteborg eller Malmö mest. Heck. Jag söker rubbet och så får jag VERKLIGEN lyssna på min inre röst när det blir dags att välja... Även om den nog alltid kommer vara lite velande, obestämd och en aning skräckslagen... Jag vill börja nu!

Ibland undrar jag om jag är en sådan där människa som aldrig blir riktigt nöjd. Igår tordes vara en kanondag; ledig från jobbet, solen skiner, nya pengar på kontot... Men jag är inte tillfreds ändå. Och jag hatar detta, men istället för att vara ute och njuta av Mr. Sun spenderades nästan hela dagen framför teven spelandes min nya bebis; "Sex and the City - the shoebox"! Jag vet ju att jag är mycket gladare när jag håller igång. Oh well. Det är la aldrig för sent att ändra sig!

Och, och, och! På lördag, efter jobbet, drar jag till Göteborg och träffar ÄNTLIGEN Agge och Lina igen! Det är drygt fyra månader sedan jag såg Agge, och Lina har jag inte träffat efter hemkomsten från USA äns en gång! Ska bli otrrrrroligt roligt!

Mjao. Har lite huvudvärk och lätt orolig mage. Snälla, snälla! Låt mig inte bli sjuk just nu... Snälla, kan det vänta tills imorgon? I need to work today.

Tack.


Jag lyssnar just nu på: "There's something about the man" med Myrra Malmberg

RSS 2.0