6 saker jag gillar

1. Att ha tredagarshelger med Chuck och pojkarna. Det är Martin Luther King-dagen här, så vi har haft tre dagar till lek, gos och utflykter. Bland annat har vi varit och bowlat, köpt billiga & begagnade böcker i the Book Barn, haft Will och Bens kompisar på besök, övat pianoläxa och ätit riktigt riktigt gott.


Will i bowlinghallen

2. Att läsa om min syster Sofias och min gamla parallellklasskamrat Lindas jorden runt-resa på deras blogg!

3. Att äpplet inte faller långt från trädet och att jag därmed gått med i en kyrkokör. Finns det nåt roligare än att sjunga?!

4. Att min vårtermin mot min associate degree börjar på torsdag. Hujedamej, det kommer att bli en busy busy men troligtvis också KULKUL termin. Ska ta sex, istället för fem, kurser -- human development, college writing and research, effective presentations, education methods and techniques, US history... och FUNDAMENTS OF ALGEBRA. Obs! Algebra är inte ett av skälen till att jag ser fram emot skolan.

5. Min nya hobby. Att vänta till det blir mörkt ute, tappa upp ett hett bad, knäppa en kall Corona, tända två ljus och ladda iPhone-spelaren med Christer i P3 -- och sedan hoppa i badet och ligga där tills man får russinfingrar och programmet är slut.

6. Att jag fick världens bästa post häromdagen och att jag fortfarande har fem avsnitt kvar:




Just nu lyssnar jag på: oljudet från Nickelodeon...

2012

Nu sitter jag här, första dagen av 2012, i favoritfåtöljen och lyssnar på Lars Winnerbäck. Det nya året firades in igår med ett Star Wars-maraton och scrapbooking. Inte så värst glittrande eller festligt, men MYSIGT och GOSIGT.

Idag gick jag och hundarna på hajk. Sedan övade jag på min pianoläxa. Det går riktigt bra, så mycket bättre när man har lite motivation och lite jävlaranamma. Benjamin har också börjat spela för Miss Katie nu, hade sin första lektion igår, och är lika "into it" som jag är. Jag jobbade även vidare med 2011-scrapbooken, och Chucken scrappade lite han också.

Sen, efter att jag hade varit sådär lagom igång under dagen, tog jag ett riktigt lååångt bad. Blev ordentligt mosig och kände för nåt extra gott att äta. Slängde ihop min nya favoriträtt -- hemgjorda indiska Naan och räkor+broccoli med Tikka Masala-sås. Mmm!



Ooo, nu blev jag så himla sugen på att plinka lite till på pianot... Ciao!

Jag lyssnar just nu på: "Tvivel"


RSS 2.0