Kändisspotting!

Petersson, Luuk och Dahl

Jag lyssnar just nu på: OS-surret på SVT1

Februari glittrar till

Och så var det söndag igen. Jag ligger för närvarande kvar i sängen, fastän klockan är 15.00, och bara njuuuuter. Efter en vecka av "Vetenskapliga förhållningssätt och metoder" förtjänar jag verkligen det! Man har verkligen fått gnugga de små grå den här veckan, och det har blivit betydligt mer stillasittande än vanligt. Största delen av lektionstiden har tillbringats med att plöja igenom, definiera, förklara och (försöka) förstå vetenskapsteoretiska begrepp som "positivism", "hermeneutik", "anomalier", "hypotetiskt-deduktiva metoder", etc. etc. etc. Allt för att vi ska ha en hyfsad grund att stå på när det nästa termin är dags att skriva en B-uppsats. Puh, det är skönt i alla fall att veckan är över.

Igår kopplade jag av med lite shopping i Gävle (satte bl.a. sprätt på mitt presentkort på Indiska, som jag fick av pappa i julklapp) och på kvällen vankades det Melodifestival. Jag har mött min överman i Schlagerbesatthet; Andreas i min klass är helt GALEN i eventet, och blev (snart bokstavligen) eld och lågor när favoriten Jessica Andersson entrade scenen! Det var en fröjd att beskåda, måste jag säga. Därefter sjöng vi Singstar till klockan 4 på morgonen... och idag mår jag som jag förtjänar...

Idag ska jag nog försöka ta en promenix i vilket fall, det brukar vara bra för kropp och själ. Sedan ska jag och Andreas planera inför morgondagens första praktiktillfälle, där vi skall ha en grupp 6-åringar på en förskola i Sandviken. Jag är jättepepp, och tror att det kommer att gå bra.


Jag lyssnar just nu på: "For what it's worth" med The Cardigans



RSS 2.0