Livet rullar på...

Det är den ARTONDE NOVEMBER idag. Som vanligt är det så jäkla svårt att FATTA hur snabbt tiden flyger förbi. Och särskilt nu när man är vuxen. Hu, det är lite kusligt att alla de där klyschorna blir verklighet till slut...

Men vi har det gött här borta. I förrgår var det min 23:e födelsedag! Jag fick en DVD-spelare av Chucken och barnen så jag kan kolla på svenska DVD:er här borta, en (passande nog) DVD-film -- Dyngkåt och hur helig som helst med Mia Skäringer -- av familjen, samt värmeljus, godis, foton, och skvallertidning+brev från mormor samt brev från farmor. Sååå fin födelsedag! På kvällen åkte vi till Foxwoods Casino och åt middag. Helt perfekt helt enkelt!

Och från det ena till det andra... En väldigt "random" tanke som slog mig imorse. Eva Dahlgren sjunger ju i sin låt Vem tänder stjärnorna: "så många kvinnor som jag spelat, men aldrig gjort det bra". Jag har alltid trott att "spelat" i det här sammanhanget betytt "älskat", då Eva Dahlgren ju är lesbisk! Men sen tittade jag på Så mycket bättre, och när Tomas Ledin tolkade låten sjöng han "så många män som jag spelat, men aldrig gjort det bra". Först trodde jag, VA -- KOMMER HAN UT UR GARDEROBEN NU??!!, men sen föll poletten ner. Textraden menar alltså att Eva Dahlgren spelar en massa roller, som är kvinnor. Glödlampa över mitt huvud it was! Man lär sig nåt nytt var dag!

Annars gläds jag just nu mest åt att nästa vecka är HELT LEDIG, eftersom det är Thanksgiving på torsdag. Det ska bli heeeeeeeeelt underbart. Jag har stressat väldigt mycket på sistone, och varit förkyld samtidigt. Man ska ju inte klaga på sånt, men det ska bli wunderbart med sju skolfria dagar. Har fortfarande en hel drös med arbete att sysselsätta mig med, men jag kan göra det i pyamasbyxor på soffan. Gött mos!

Snart ska jag springa in i duschen, och sen börja baka pepparkakor som jag ska ta med till svenska kyrkans julbasar i NYC imorgon, där jag ska jobba från 13-18.


Jag lyssnar just nu på: Så mycket bättre-kavalkad (just nu Just Nu med Laleh)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0